Slobodu Mićalović smo već imali prilike da upoznamo i u njenim drugim izdanjima koji dopunjavaju veliki glumački talenat. Gledali smo je kako pleše, slušali kako peva, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak gde je čujemo kao folk divu.

Povod je bila velika zabava, atmosfera je već bila izuzetno vesela, a onda je lepa Boba odlučila da se i ona uhvati mikrofona.

Balada "Evo, zima će", koju je Lepa Brena snimila pre više od 35 godina zvuči veoma dirljivo i drugačije u Slobodinom izvođenju. Moćni alt, pevački zanos i potpuna predanost stihovima "Što me nisi duže čekao" učinile su i ovaj Bobin nastup nezaboravnim.

Koleginice su se pridružile pevajući popularnu pesmu uglas, a sigurni smo da nijedno žensko srce neće ostati imuno na ove stihove. Poslušajte samo!

Sloboda Micalovic  instagram/sloboda_micalovic_boba

Sloboda se često uhvati mikrofona kad je gošća na nekom slavlju. Tako je bilo i prošlog leta na rođendanu njene kume Nataše Ninković, na kojem je zapevala popularnu pesmu Vesne Zmijanac - "Kad zamirišu jorgovani". I tada su slušaoci bili oduševljeni, pa poslušajte i vi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna