Dugo očekivana hit serija "Prsten sudbine" počela je sa emitovanjem u ponedeljak, 6. marta, a prema prvim kritikama gledalaca, čini se da kod nas dugo nije bilo serije sa ovako intrigantnim zapletom.

Autori "Prstena sudbine" su na upečatljiv i zanimljiv način predočili priču koja se rado prati i kojoj se veruje, a Kurir televizija je domaćoj publici obezbedila potpuno novo iskustvo strimovanja multimedijalnog sadržaja, karakteristično samo za velike svetske kompanije. Serija je sinhronizovana što olakšava praćenje i unapređuje doživljaj neverovatno dinamične radnje.

Radnja nove hit serije "Prsten sudbine" nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Reč je o drami o dve karakterno potpuno različite sestre. Anja se sprema za venčanje, a Jana pokušava da se zaposli na televiziji kao voditeljka. Užasna saobraćajna nesreća ih ostavlja u komi i s teškim povredama lica. Jedini način da ih raspoznaju jeste prsten koji Anja nosi na ruci, ali u trenutku nesreće Jana je nosila sestrin prsten. Kad se probudi iz kome, Jana odlučuje da prisvoji sestrin identitet i život.

Serija ima više od 100 epizoda, a ovo su gledaoci videli u prvih pet

Sestre Anja i Jana rano ostaju bez oca i odrastaju s majkom Olgom i njenom zaovom Ljubom. Anja je uspešni marketinški stručnjak u građevinskom preduzeću, dok je Jana reporterka koja sve vreme mašta o tome da postane TV voditeljka. Iako njena molba da vodi jutarnji program nije prihvaćena, ona na sve načine pokušava da ostvari svoju želju. Njen intrigantni život je prepun iznenađena, dok Anja vodi miran i stabilan život.

2.jpg
Promo 

U drugoj epizodi situacija se komplikuje. Denis pokušava na sve načine da se pomiri sa Anjom i zahteva od nje da razgovaraju. Jana od svih krije da je trudna, međutim, to ne promiče Andreju, koji insistira da se venčaju.

3.jpg
Promo 

Treća epizoda obećava još uzbudljiviju radnju jer Denisov otac Grigorij otkriva da Anja radi u njihovoj kompanijij, u odeljenju za poslovni razvoj preduzeća, zbog čega će mu iznenada i pozliti. Anja bez razmišljanja pritrčava prva u pomoć i vozi ga u bolnicu. Ganut njenom dobrotom i saosećajnošću, Grigorij iz korena menja svoj odnos prema njoj i nakon godinu dana priznaje sinu da je on kriv za krah njihovog odnosa. Uporedo, Jana se nosi s teškom životnom situacijom i u trenutku kada donosi odluku da abortira saznaje da zbog toga najverovatnije više neće moći da ima decu.

4.jpg
Promo 

U četvrtoj epizodi ove intrigantne drame gledaoce čeka neverovatan preokret. Nakon što je Grigorij obelodanio da je on jedini krivac za krah veze Denisa i Anje, oni shvataju da su se razišli zbog nesporazuma i odlučuju da obnove vezu. Srećni zbog konačnog pomirenja, provode ceo dan zajedno, nakon čega Denis odluči da Anju odvede kući i upozna je s roditeljima i bakom. Ljuba se konačno sastaje sama s Petrom, ali u tome ih prekida Olja.

5.jpg
Promo 

Kraj prve nedelje emitovanja donosi veomu uzbudljivu epizodu nove hit serije "Prsten sudbine". Nakon konačnog pomirenja Anje i Denisa, Dobrovoljski žele da upoznaju njenu porodicu. Pozivaju ih na večeru, kojoj ne prisustvuju Ljuba i Jana. Naime, Ljuba i Petar završavaju u policiji, a Jana, osećajući zavist prema Anji, koja je srećna s Denisom, opija se u noćnom klubu. Nakon velike svađe sa Andrejem, izjavljuje da joj nisu potrebni ni on ni dete.

Prsten sudbine - recap Promo

Ubrzo nakon emitovanja prve epizode serije, društvene mreže su preplavili komentari, a verni fanovi kojima ne promiče nijedan detalj, svakog dana u emisiji "Puls Srbije" imaju mogućnost da se takmiče i ukoliko prvi tačno odgovore na pitanje iz serije, dobijaju male kućne aparate.

nagradna igra.jpg
Promo 

Seriju "Prsten sudbine" možete da pratite radnim danima u 15 i 22 časa, a ukoliko ste propustili prve epizode ove hit serije, iskoristite priliku da svih pet epizoda gledate na Kurir televiziji u nedelju od 13 časova, u terminu rezervisanom za "Pet zaredom".