Glumac i voditelj Milan Kalinić 16 godina je u srećnom braku sa suprugom Sandrom, sa kojom ima ćerku Teu i sina Vuka. Na odnos sa naslednicima izuzetno je ponosan i za sebe, kako kaže, smatra da je otac za primer.

"Ne volim da govorim o sebi kad su mnoge stvari u pitanju, ali kada je reč o roditeljstvu tvrdim da sam najbolji tata na svetu! Koliko god to možda svako mislio za sebe, jer svako, naravno, svoju decu voli najviše, gledam stalno šta ljudi rade i kako rade, i tu titulu ću neskromno sačuvati za sebe. Na to sam ponosan. Ono što dobijam od dece nazad mi je najveća satisfakcija i ne treba mi ništa više u životu", rekao je nedavno u emisiji "Pusti brigu" na "Kurir" TV, glumac koji voli da se šali, pa je u svom maniru otkrio kakve vaspitne mere primenjuje u odgajanju svojih naslednika, prenosi Blic.

"Nisam nasilnik ja, koji sam iz vaspitanja udario svoje dete nekada, a volim ga najviše na svetu i ono mene, jer ono od mene dobija najveću ljubav i ima najsrećnije i najlepše detinjstvo. U očima zakona, ja sam isto odgovoran, kao i onaj koji je došao kući mrtav pijan i maltretira svoju porodicu - rekao je Milan i dodao da mu je najvalije profesora u školi koji su sa novim slobodama i pravima najviše izgubili.

Milan i Sandra Kalinić u braku su 16 godina
ATA / Antonio Ahel 

"Profesori su danas krpe, njih mi je najžalije. Ja sam od onih roditelja, koji kaže svom detetu, izbori se sa tim, da je najgori na svetu, to ti je profesor, ne interesuje me. Kada je bila peticija za pokojnog profesora iz Šeste beogradske gimnazije, dolaze mi Tea i Vuk i pitaju me: 'Tata, da ti mi dođemo i kažemo treba peticija, šta bi uradio?'. Šta bi uradio, pa olupao bih vas o zid, mislim figurativno. Moraš da se izboriš sa tim, to ti je život, moraš da se boriš sa nepravdama. Nekada će neki profesor više ili manje da te voli, ali na tebi je da se izboriš sa tim. Sada se odmah pišu peticije. Ne znamo da se izborimo sa tim slobodama i pravima, sve je otišlo iz jedne krajnosti u drugu - istakao je glumac na "K1" televiziji.

Kalinić je ispričao da se često susreće sa razvedenim muškarcima koji posle kraha braka zanemaruju svoju decu.

"Meni su to nejasne stvari, da se razvedeš od žene, a razvedeš se i od deteta, a toga je puno. Ja kad uđem u priču sa ljudima koje upoznam kroz posao, govorim o muškarcima koji su razvedeni, kad ih pitam kakvi su sa decom, a oni mi kažu 'nemam neki kontakt', ja uđem u znaš kakvu raspravu!", rekao je glumac i dodao:

"Ništa ne prihvatam kao opravdanje. Uglavnom se vade na majku, odnosno bivšu ženu, pa kažu 'majka ovo, majka ono'. Šta majka? Koja majka može meni da zabrani da vidim svoje dete? Koji sud? Koji zakon? Tu niko ne može da ti stane na put."

Još fotografija Milana Kalinića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milan i Sandra Kalinić u braku su 16 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna