Iako na prvu mnogi kažu da ove dve glumice u seriji jako liče,u privatnom životu to je daleko od istine, te dve dame fizički uopšte ne podsećaju jedna na drugu.

Glumica Maria Pustovaja je jednom prilikom otkrila ukrajinskim medijima da je odmah u početku morala da napravi radikalnu promenu. Naime, na prvom kastingu Darija je imala smeđu kosu, dok je Maria bila plavuša. Kako su u seriji sestre, morale su i da liče.

Maria je tada dobila predlog da se prefarba u smeđe, ali i da promeni boju očiju uz pomoć sočiva. To je i uradila, pa su glumice zaista počele da liče. Promena joj nije lako pala, ali je shvatila da "biti profesionalac" znači i da mora da se prilagodi. Po završetku snimanja, Maria je vratila staru boju kose, te je ponovo postala plavuša.

Instagram/Instagram marijapustova, Instagram darya_barihashvili prsten sudbine

Jedna od zajedničkih stvari koje sestre iz serije dele u stvarnosti su i avanturistički duh i ljubav prema putovanjima, te tako na njihovim društvenim profilima možemo naći i slike sa različitih destinacija koje neretko posećuju.

Druga zajednička stvar koje glavne glumice dele u privatnom životu jeste i neizmerna ljubav prema svojim jačim polovinama. Obe rado objavljuju emotivne trenutke sa svojim muževima na društvenim mrežama te ne kriju koliko su srećne i voljene. I njihovim supružnicima su društvene mreže takođe “zatrpane” fotkama sa lepšim polovinama pa je, složićete se, teško proceniti čija ljubav je "jača".

U nastavku vam otkrivamo neke od njihovih privatnih slika, pa prosudite i sami da li smo u pravu.

Ne propustite novu epizodu danas u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velikog interesovanja publike seriju možete pogledati i u 22 časa. Za sve one koji tokom nedelje nisu u mogućnosti da je prate Kurir televizija je obezbedila pet epizoda zaredom nedeljom od 13 časova.

Darija i Marija se druže još od 2015 godine, što smo mogli da vidimo i po njihovim fotografijama iz tog perioda. Iako su u seriji stalno u konfliktu, privatno su kao najbolje drugarice. Ova fotografija ne samo što je dokaz da su u dobrom odnosu još iz tog perioda, nego je i čist dokaz da je Marija zasita zbog uloge morala radikalno da promeni boju kose i očiju, kao što je to za medije 2018. godina i otkrila.