Gledaoci naše televizije i ljubitelji drame juče su u ogromnom broju pratili prvu epizodu hit serije, koja je već stekla ogromnu popularnost u više od 40 zemalja širom sveta.

prsten-sudbine-ep02-2 (1).jpg
Promo 

U prvoj epizodi imali su priliku da se upoznaju s glavnim likovima, a već danas ih očekuje bezbroj napetih situacija, novi zapleti, ali i raspleti. Ukoliko vas prva epizoda nije ostavila bez teksta, druga će zasigurno, jer Denis pokušava na sve načine da se pomiri sa Anjom i zahteva od nje da razgovaraju. Jana od svih krije da je trudna, međutim, to ne promiče Andreju, koji insistira na tome da se venčaju.

Osim neverovatne priče koja je privukla gledaoce, ova serija nudi i potpuno novo iskustvo gledaocima Kurir televizije jer je sinhronizovana.

Prsten sudbine Promo

Ne propustite seriju "Prsten sudbine" i neverovatnu priču o ljubavi, pohlepi, ljubomori i konstantnoj borbi dobra i zla. Budite i danas od 15 časova uz Kurir televiziju i uživajte u drugoj epizodi serije koja ostavlja bez daha, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana i u 22 časa.