Natalija Milosavljević, voditeljka K1 televizije, podelila je na društvenim mrežama iskustvo sa kojim se suočila pre nekoliko dana. Naime, u zgradi u kojoj živi, u stanu koji se nalazi dva sprata ispod njenog, izbio je požar zbog čega su svi stanari odmah evakuisani.

Voditeljka je ispričala da je u tom trenutku sa sobom povela samo svog psa Neli, kao i da je do požara došlo jer je komšinica zaspala dok joj je ringla na šporetu bila upaljena.

"Sada kada je sve prošlo, stvarno je vredno pomena. Juče je goreo stan u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Bilo je neizvesno i strašno, komšija je zvonio na vrata i rekao da je najbolje da izađem jer sve bukti, da vatrogasaca nema i da je najbolje da napustim stan. Ja sam samo ponela Neli... A pored Neli kosku, ako bude gladna. Ponela sam samo to, ni novac, ni dokumenta", ispričala je Natalija.

Srećom, veća katastrofa je izbegnuta, niko nije nastradao, a vatrogasci su brzo reagovali. Natalija je apelovala na sve da vode računa o električnim uređajima u stanu i da više puta provere da li su isključeni.

"Šta je suština? Pre nego što napustite stan proverite sve, proverite da li ste sve pogasili, jer komšinica je zaspala preumorna, a zaboravila ringlu. Nagutala se dima, završila u Hitnoj, ali na svu sreću sve je u redu bilo. Dima ima još uvek u hodniku, ali sve će to biti okej. Vatrogasci su totalni carevi, reagovali su najbrže i svaka im čast! Sve su nas spasili! Dakle, ne zaboravite... Pazite da li ste sve ugasili, da vam se život ne ugasi", poručila je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna