Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIVUCITE HARMONIJU I DOBRO RASPOLOŽENJE U SVOJ ŽIVOT: U tome će vam pomoći poludrago kamenje!

Konačno možete da odahnete i kažete doviđenja svim retrogradnim stvarima koje su vam mrsile konce poslednjih nedelja. Međutim, sasvim je u redu da se i preventivno zaštitite od nekih negativnih uticaja sredine.

 profimedia-0358323519.jpg Izvor: Marek Uliasz / Alamy / Alamy / Profimedia

Tekst: Promo

Da biste u tome pomogli sebi potrebno je da nabavite poludragi kamen.

Nekako se još od davnina veruje da nošenje i držanje blizu sebe odgovarajućeg poludragog kamena kao amajlije ima snažno pozitivno dejstvo po čoveka, jer može pozitivno da utiče na raspoloženje, ali prvenstveno utiče i na energiju. Kako biste našli odgovarajući kamen treba da ga izaberete na osnovu vaše intuicije ili, najjednostavnije, na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Hematit odgovara Ovnu, Vagi, Škorpiji i Jarcu

 1. Hematit.jpg Izvor: Promo

Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.
Cenahematita sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Kalcedon odgovara Blizancima, Škorpiji i Strelcu

 2. Kalcedon.jpg Izvor: Promo

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.
Cenakalcedona sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Citrin odgovara Blizancima, Devici, Vagi i Vodoliji

 4. Citrin.jpg Izvor: Promo

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na polju intimnih odnosa. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.
Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ametist odgovara Škorpiji, Strelcu, Vodoliji i Ribama

 5. Ametist.jpg Izvor: Promo

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.
Cena ametista sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ružičasti kvarc odgovara Biku, Raku, Devici i Jarcu

 6. Ružičasti kvarc.jpg Izvor: Promo

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.
Cenaružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

Onix odgovara Jarcu, Lavu, Strelcu i Vodoliji

 7. Onix.jpg Izvor: Promo

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha, pa i osetljivost na promene vremena i apatija, mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.
CenaOnixa sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Tigrovo oko odgovara Blizancima, Raku i Strelcu

 8. Tigrovo oko.jpg Izvor: Promo

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od bolesti jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost.
Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Sokolovo oko odgovara Ovnu, Blizancima i Vodoliji

 9. Sokolovo oko.jpg Izvor: Promo

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.
Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, a OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je BESPLATNA.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije