Nastavak serije "Pevačica" uveliko se snima, a ovog puta u glavnoj ulozi gledaćemo Milicu Todorović koja, kako kaže, za savete nije zvala svoju imenjakinju koja se pre nje oprobala u ovom projektu.

"Nema potrebe da tražim savete od nje, glumila sam pre nje", rekla je za "Informer" Milica Todorović, koja je godinama igrala u operi Emira Kusturice "Vreme Cigana".

Milica Pavlović
Instagram / senoritamilica 

Milica je podelila utiske sa snimanja, a posebno se osvrnula na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i glumca Marka Janketića, sa kojim ima najviše zajedničkih scena.

"Gaga Antonijević mi je rekao da ne bi voleo da budem prešminkana, kao što je bila pevačica u prvoj sezoni, već prirodna. Rekla sam mu da nemam problem da budem i bez šminke. Marko je lud kao struja, stalno nešto improvizuje. Genijalan je glumac! Sviđa mi se ova horor priča, a volela bih da glumim i u drugim žanrovima. Na snimanju mi je super, uživam u glumi! Zvala sam Goricu Popović da je pitam kako se brže uči tekst", otkrila je pevačica za pomenuti medij.

Pojedine njene koleginice imale su neprijatne situacije sa obožavaocima, a Milica kaže da se njoj to do sada nije dešavalo, ali da misli da, kada bi to doživela, ne bi mogla da suzbije bes.

"Nisam imala psihopatu, ali da se to meni desilo sačekala bih negde tog dečka i izubijala ga od batina! To i nije baš pametno jer ne znaš da li taj čovek ima nož, ali ja imam tu ludu žicu! Ma volela bih da mi se tako nešto desi, rekla bih mu: 'Ajde, dođi da se pobijemo'", rekla je pevačica, koja je već neko vreme singl i, kako je otkrila, još uvek nije našla emotivnog partnera.

Još fotografija Milice Todorović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Todorović u najlepšim letnjim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna