Milica Mandić uživa u  7. mesecu trudnoće, a sinoć je to i pokazala na jednom prestoničkom događaju gde se okupilo mnogo poznatih ličnosti. Podsetimo, i glumica Anđelka Prpić je sinoć prvi put pokazala svoj trudnički stomačić.

Naša poznata sportistkinja je udata za Marka Đuričića, s kojim se verila još 2018. godine. Po njenom osmehu sinoć, svima je jasno da budući roditelji uživaju u srećnom braku. Milica je bila lepša nego ikad, u streč hajini sa sitnim desenom. 

Na crnoj osnovi je apstraktan print sa belim i zelenim poljima, a uz haljinu je lepotica kombinovala i supermoderne, glomazne mokasine. Udobne cipele su pravi izbor za ženu u odmakloj trudnoći, a vidi se da Milica i dalje čuva liniju i u odličnoj je kondiciji.

milica mandic 5-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svi se pitaju kog je pola beba, a naša šampionka se zagonetno smeška. "Marko i ja znamo, ali neki članovi porodice ne žele da znaju pa još ne saopštavamo tu informaciju", kaže nekadašnja reprezentativka.

Pogledajte njene slike u galeriji!

ATA / Antonio Ahel Sportistkinja uživa u trudnoći

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna