Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOZITE BEZBEDNO, ALI IMAJTE I DOKAZ U SLUČAJU UDESA: Ova AUTO KAMERA je spas!

Iako je bezbednost u saobraćaju najvažnija, nažalost se dešavaju i nesreće. Neiskustvo i nepažnja mogu dovesti bilo kog učesnika u saobraćaju do nezgode ili do neke neprijatne situacije.

 profimedia-0152663364.jpg Izvor: Profimedia / Jochen Tack / Alamy / Alamy /

Tekst: Promo

Iako ste vi savestan i odgovoran vozač i brinete o bezbednosti, neodgovornih će uvek biti. Ono što vam je potrebno kako biste se osetili sigurnim je ova auto kamera!

 1. Auto kamera.jpg Izvor: Promo

Auto kamera za snimanje saobraćaja je kompatibilni ultra tanki rekorder u vožnji, Full HD 1080P rezolucije i širokougaonog objektiva od 120 stepeni. Kompatibilan je sa TF memorijom, do 32 GB funkcije kontinuiranog snimanja u ciklusu i sa G integriranom senzorskom funkcijom.

Uređaj za snimanje u koracima:
1. Uključite snimanje na izborniku
2. Pre upotrebe formatirajte karticu u fotoaparatu
3. Zahvaljujući visokoj osetljivosti, isključivanje G senzora uštedeće puno videa koji se ne mogu pokriti u ciklusu. Tako se kartica brzo popunjava, a zatim se video zapis zaustavlja.

Važno: Koristiti auto punjač do 12 volti, a ako u vašem automobilu stoji naznaka da je punjač 24 volta onda može uništiti kameru.  Baterija je vrlo mala, uvek se puni s auto punjačem.

Paket uključuje auto kameru, držač, auto punjač i korisnički priručnik.

 2. Auto kamera.jpg Izvor: Promo

Budite spremni za svaku situaciju i poručite ovu auto kameru OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije