Tekst: Promo

Sprečite i otklonite bolove u leđima na jednostavan način. Sve što vam je potrebno jeste Egg Sitter podmetač za stolicu!

1. egg sitter.jpg
Promo 

Za razliku od stolica, jastuka sa memorijskom penom, jastuka sa raznim zrncima i magnetima - Egg Sitter predstavlja specijalnu potporu od saća sa fleksibilnim držanjem, koji omogućava ciruklaciju vazduha i zadržavanje hladnoće na dodir. Prilagođava se vašem telu, povećava udobnost i komfor prilikom dugog sedenja, eliminiše pritisak i postavlja kičmu u pravilan položaj. Doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti i bola u kičmenom stubu koji se javlja usled dugog sedenja.

Standardni jastuci za oslonac zahtevaju rupu koja je izrezana na jastuku da podupre kost, ali ne i Egg Sitter. On se savija i prilagođava vašoj repnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.

Može da izdrži teret do 135 kg, može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu, lako se pere (mlakom vodom), dimenzije su 34 x 41 x 4, a materijal je silikon. U setu se dobija i navlaka za silikonski jastuk.

2. egg sitter.jpg
Promo 

Već danas poručite Egg Sitter jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.799 rsd i rešite se bolova u kičmi!