Milica Ristić i Nikola Rađen broje sitno do rođenja sina. Pevačica je u osmom mesecu trudnoće i s nestrpljenjem čeka trenutak kada će naslednika doneti na svet. Milici je ovo prvo dete, dok je Nikoli treće, budući da iz prethodnog braka sa Anom Kokić ima ćerke Ninu i Teu.

Iako su joj poslednje nedelje drugog stanja prilično naporne, Milica ističe da sve pada u zaborav kada pomisli na to da će svog sina uskoro držati u naručju.

"Zaista mi nisu važne stvari poput nemogućnosti nošenja i zakopčavanja farmerkica, kilogrami viška, osećaj da ćeš svakog momenta da pukneš, utiska da si kao nasukani kit od nekoliko tona, veličine stopala koja su odjednom 2 broja veća, nemogućnost da od veličine stomaka vidiš brojkice na vagi (što je dobro), a ni rečenica koju čujem svaki dan jedno 300 puta - 'Au čoveče, koliki ti je stomak, pa kad ćeš već jednom da se porodiš?!'. Ne - to je nevažno, jer sve to prođe i ode, na to i zaboraviš, ili još bolje, bude ti komično jednog dana. Nije važno, jer dobijaš najlepšu životnu ulogu - ulogu MAJKE. Nije važno, jer sam najsrećnija žena na svetu zato što ću uskoro ljubiti none koje me šutiraju 24/7 kao da već uveliko plivaju sve plivačke stilove uz tatu i savladavaju neke G6 akcije/kombinacije dodavanja lopte, koje ja verovatno nikad neću razumeti i skontati (nadam se da će povući na tatu, jer sam ja sa sportom na 'vi). Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam!", napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj pozira sa stomakom u prvom planu. 

Milica i Nikola Rađen građansko venčanje i veliko slavlje upriličili su pred sam kraj 2022. godine, 28. decembra, a mesec dana ranije brak su sklopili i u crkvi.

Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić
Kurir/Damir Dervišagić 

Vest da će postati roditelji neizmerno ih je obradovala, a rođenju brata raduju se i Nina i Tea, Rađenove ćerke.

"Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete koje će da nasledi prezime, i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše", rekao je Nikola nedavno za magazin "Gloria".

Još fotografija sa venčanja Milice i Nikole pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ana.varnica, Instagram / tnikocev Bivši vaterpolista oženio Milicu Ristić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna