Tokom cele godine ste razmišljali o nekoj promeni koju biste uneli u svoj enterijer ali niste bili u mogućnosti da uklopite sa svojim obavezama, a i finansijama. Ovog puta nema izgovora i rešeni ste da nađete idealno rešenje, jer vaš kreativni duh je spreman da napravi čarobnu toplinu i super promenu u prostoru. Dajemo vam sjajan predlog za koji vam je potrebno svega nekoliko minuta i malo novca. U nastavku pogledajte proizvode koji će oplemeniti vaš dom! 

Model T4086S je dimenzija 30 cm x 30 cm. Srebrne je boje sa efektom ogledala, a materijal je plastika – akril. Dekoracije su samolepljive i lepe se na zid, a njihova debljina je 1 mm. Centralni deo se kači na ekser i u njega se stavlja baterija od 1,5V AA (koja ne dolazi u paketu). Sat možete poručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od samo 1.800 rsd. Garancija na sat iznosi 2 godine.

1 Zidni sat T4086S.jpg
Promo 

Model T4309B je dostupan u crnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi od eva pene, a sa prednje strane je plastika – akril crni sjaj. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd

T4203B-black 3d sat.jpg
Promo 

Sat T4325S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. 

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma srebrne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav bakarni sat, možete ga poručiti OVDE .

3d sat za tekst 2.jpg
Promo 

Pegboard polica je idelana kao dekoracija i kao predmet za odlaganje. Možete je postaviti u bilo kojoj prostoriji. U hodniku je odličan izbor ako želite da okačite odeću, torbe ili ključeve. Kao dekoracija može da posluži i za razne biljke. U kuhinji može da posluži za posuđe, a takođe može da se koristi i uradnim prostorima, kupatilu, garažama.

pegboard Linera.jpeg
Promo 

Napravljena je od šperploče, debljine 1,5 cm. Dimenzija noseće ploče je 39cm x 59cm, a u pakovanju dobijate i tri police ( 15 x 10 cm, 22,5 x 10 cm, 35 x 10 cm) kao i štapiće nosače ( 9 komada) kojima možete sami da određujute pozicije ubacivanjem u rupe.

Pegboard policu možete poručiti online OVDE po ceni od 3.500 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Ukoliko želite veću policu dimenzija 89 x 59 cm OVDE je poručite po ceni od 4.100 rsd.

* Kompletan asortiman pristupačnih i jedinstvenih proizvoda za uređenje prostora pogledajte klikom OVDE.

Tekst: Promo