Već se nekoliko meseci šuškalo da se Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvode, a onda je intervju hrvatske glumice rasvetlio enigmu.

Dvoje kolega koji su bili u braku pet godina i imaju dvoje dece odlučili su se za kraj braka. Jelena je potvrdila ovu vest, ali je naglasila da neće da priča o detaljima. "Teško mi je. Glupo mi je da lažem", kazala je ona, i istakla da se trudi da bude maksimalno prisutna i prisebna zbog dece. Onda je po medijima počelo da se šuška da je nova žena uzrok raskidu.

Za novu ljubav Momčila Otaševića proglasili su Anu Uršulu Najev, mladu glumicu iz Splita. Njih dvoje igraju u seriji "Kumovi", a kako su u njoj partneri, mnogi su kazali da ih fascinira njihova "hemija."

Međutim, Ana se sad oglasila i porekla te glasine. "Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos", kazala je glumica za Slobodnu Dalmaciju. "To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih upitati za detalje.

Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

ana ursula najev-min.jpg
Instagram / aunajev 

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrepljenja, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za razvod mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom porodice i braka.

Momčilo ima porodicu. Ja imam porodicu. U kojoj mi najbliži članovi boluju od ne tako bezazlenih stanja. Imam dve mlađe sestre koje odrastaju među decom za koju dobro znamo kako okrutna znaju biti, a kojima je sve dostupno i dopušteno.

U tome i jest srž problema i tuge ovog medijskog nagađanja bez razmišljanja o ikome samo kako bi se medijski prostor napunio i klikovi skupili. Zato smatram važnim da javnost zna istinu. Mislim da moja porodica i porodica mog kolege zaslužuju izvinjenje veličine saborske plate. No, ne očekujem ni to."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna