Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOSTA VAM JE DA IH STALNO GUBITE: Zato su ove naočare dizajnirane tako da uvek budu uz vas

Ultra tanke naočare su vrlo praktične! Prodaju se po ceni od 1.900 dinara.

 naocare 0639642561.jpg Izvor: Profimedia

Koliko puta dnevno vam se desi da ne možete da pronađete svoje naočare? Takve situacije su počele toliko da vas iritiraju, jer pored toga što ih stalno negde zaturite, često se desi i ono najgore, a to je da su ručkice slomljene i da ne možete više uz pomoć štapa i kanapa da ih popravite, već morate da nabavite nove. Sve što želite je da tome već jednom dođe kraj. Možete napokon da odahnete, jer su se na tržištu pojavile naočare koje ćete obožavati i nećete se više nikada odvajati od njih. One su praktične, lagane, univerzalne, stoje svakome i ono najbitnije uvek su uz vas - ULTRA TANKE NAOČARE!

 1. kristallo naocare Izvor: Promo

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

 kristallo naocare futrola Izvor: Promo

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite  da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarama rešavate i taj problem!

Naručiteultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd

* Dostupne dioptrije su:

+ 1.00,

+ 1.50,

+ 2.00,

+ 2.50 i

+ 3.00.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije