Brojni spotovi Lepe Brene su često bili provokativni, baš kao i njeni kostimi. Jedan od njih je i onaj za pesmu "Ti si moj greh", gde pevačica glumi i Kleopatru, ali i robinju koja joj je konkurencija. Uz nju nastupa i zgodni "faraon".

U momku koji je u spotu nag do pojasa i nosi izrazitu "egipatsku" šminku, mnogi ne mogu da prepoznaju čuvenog manekena. On je i danas aktivan u javnom poslu, ali danas je više u ulozi voditelja.

Reč je o Bošku Jakovljeviću koji je postao maneken još kao tinejdžer. Zatim je radio kao urednik zabavne emisije "City", a onda ga je publika gledala i u emisijama "Za milion godina", "Sav taj Pink", "Suknje i kravate", "Ples do snova" i "VIP Room". 

lepa brena i bosko jakovljevic.jpg
Youtube / Lepa Brena 

Danas je angažovan i kao dizajner, ali i koreograf modnih revija.  Boško je od početka karijera često menjao imidž. Eksperimentisao je sa frizorom i stajlingom, ali ono na čemu mu mogu zavideti i mnogo mlađe kolege jeste to što je i u šestoj deceniji života ostao u dobroj formi.

Često kaže da su manekenstvo i voditeljstvo po mnogo čemu slični, ali da je u životu uvek radio ono što mu se u tom trenutku najviše dopadalo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna