U skladu sa vrednostima koje neguje, kompanija Imlek decenijama doprinosi boljem kvalitetu i kvalitetnijem životu sistematično ulažući u društveno odgovorne aktivnosti, među kojima je poseban fokus na one koje za cilj imaju da socijalno ugroženim kategorijama sa akcentom na najmlađe obezbede sigurno okruženje i zdravije odrastanje.

Kompanija redovno upućuje donacije različitim centrima i ustanovama za nezbrinutu decu, poput Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Centra za integraciju mladih Svratište, Prihvatilišta za decu Beograda, kao i SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Doma za decu ometenu u razvoju "Kolevka" u Subotici, Doma za decu bez roditeljskog staranja "Spomenak" u Pančevu, Doma Pčelica u Nišu i mnogim drugim.

Novogodišnja donacija kompanije Imlek 1.jpg
Promo 

Vodeći se idejom da je dečiji osmeh neprocenjiv, kompanija pored obeležavanja početka školske godine, tradicionalno donira svoje proizvode povodom Svetskog dana mleka, uskršnjih i božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka, Svetskog dana deteta, kao i Međunarodnog dana porodice.

Novogodišnja donacija kompanije Imlek 2.jpg
Promo 

"Veliko nam je zadovoljstvo što i ove godine negujemo tradiciju druženja i brige o deci i njihovom pravilnom razvoju. Mleko sadrži mnogobrojne neophodne komponente za pravilan rast i razvoj dece, a redovna konzumacija mleka pozitivno utiče na razvoj kostiju, zuba, pamćenje, kao i na različite pozitivne procese u organizmu. Jedan od najvažnijih segmenata poslovanja naše kompanije je društvena odgovornost, koja je ujedno i naše strateško opredeljenje, sa posebnim akcentom na aktivnosti koje za cilj imaju da ugroženim kategorijama, a posebno deci, obezbede sigurno okruženje i zdravije odrastanje", izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.