Najlepši darovi su osmesi i nežnost, a mi vam nudimo i jedan lep predlog kako da u novogodišnjim i božićnim paketićima uživate još više.

Kao sinonim za nežnost, Milka brend više od 120 godina svoje recepture zasniva na najfinijem alpskom mleku. Kremasta struktura lila čokolade budi čula ljubiteljima slatkiša svih generacija. Praznične poklone koji će oduševiti sve, pronaći ćete i ove sezone u šarolikom, novogodišnjem asortimanu jednog od najpoznatijih čokoladnih brendova na svetu. Tu su čokoladne figurice, Advent kalendari, paketići za decu, čokoladne bombonice u raznim ukusima.

Sada je vreme da se darujući i zabavite. Organizujte malu igru asocijacija ili pantomime, uz Milkine slatke proizvode.

kesice post.jpg
Promo 

Zadatu reč osmišljava osoba koja je primila poklon. Sadržaj paketića zna još samo darodavac međutim ništa ga ne sprečava da i on učestvuje jer pojam koji takmičari treba da pogode, može biti bilo koji sinonim za ime proizvoda: pralina, bombona, paketić, čokolada, keks, biskvit, bar ali i neki sastojak ili ukus - kakao, mleko, nugat, jagoda, lešnik, jogurt, biskvit, oreo, suvo grožđe, karamel... Pravilo je samo jedno - zadati pojam mora imati veze sa Milkom.

Pustite mašti na volju, uživajte u igri i na kraju se zasladite Milka slatkišima. Poklonite nežnost jedni drugima.