Često ste čuli izreku da se od sudbine ne može pobeći... Saznajte je li to istina i šta je u stvari sudbina, da li imate šanse da je promenite i postoji li neki provereni metod.

"Naši lični problemi, slabosti i strahovi vode nas određenim putem i u određene probleme koji nam mogu izgledati kao loša sudbina. Međutim, rešenje postoji. Psiholozi tvrde da mi to možemo jer nismo ono što život od nas stvara, već ono što želimo da postanemo", tvrdi Nataša Vasić, psihološki savetnik.

01 Zivot je lep_foto Shutterstock.jpg
Shutterstock  

Da ljudi u sebi imaju i dobro i loše, veruje poznata glumica Tatjana Kecman, koju ovih dana gledamo u novoj TV seriji "Bunar" u zanimljivoj ulozi Stane. Nedavno je održana premijera predstave "Bajbok" u njenoj režiji - o usamljenosti i teskobi za vreme korone, u čemu će se mnogi od nas prepoznati.

02 Intervju Tatjana Kecman_Sonja Spasić.jpg
Sonja Spasić 

"Nekad smo heroji, nekad kukavice, važno je da to uočimo i osvestimo. Glumcima je to u krvi jer mi neprestano prebiramo po osećanjima. Ne da mi se da kukam nad životom i ližem rane, mrzi me. Izbegavam i ljude kojima je to model života. Recept za sreću je da želiš biti srećan", kaže Tatjana.

Svoj "intimni listing" otkrila nam je Ana Radonjić, poznatija kao Zoe Kida. Ona je nedavno objavila novu pesmu "Žena dete", u čijim stihovima se može pronaći skoro svaka žena.

03 Zoe Kida _foto Nebojša Babić.jpg
Nebojša Babić 

"Veliki si samo ako uspeš da sebe sagledaš i odozgo i odozdo, i iznutra i spolja, i sopstvenim i tuđim očima, svaki put svestan da si sićušna čestica, deo svemira koji je u konstantnom kretanju i promeni", smatra Zoe.

Za kraj, zabavite se uz naš psiho-test, "Reci mi kakvu kafu piješ i reći ću ti ko si..."

04 Zabava kafa_foto Shutterstock.jpg
Shutterstock  

Postoji, naime, verovanje da ovaj omiljeni napitak otkriva mnogo toga o vašoj ličnosti. Odgovorite iskreno na pitanja i saznaćete koliko vas pokreću nove kreativne strari, da li uvek znate šta želite od života, koliko ste srdačni i dobronamerni.