Brak pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića okončan je nakon 14 godina, iako oni, kako je pop zvezda nedavno otkrila i dalje žive pod istim krovom jer sudski proces razvoda još nije završen.

Jelena se u poslednje vreme često pojavljivala u javnosti, a pitanja novinara o odnosu sa Duškom bila su neizbežna. Pevačica je sada otkrila da joj je bivši suprug skrenuo pažnju da ne želi da o njemu govori u javnosti, kao i da je zbog toga dobila pretnje od strane njegovog pravnog tima.

Jelena Kareluša o glumcima
ATA / Antonio Ahel 

"Ne znam što sve interesuje moj odnos sa Duškom. Porodica je na okupu, on generalno smatra da ja ne treba da pričam o njemu u medijima i ja se prosto sada plašim njegovog advokata. Poslednji put kada sam to uradila, njegov advokat me je odmah zvao i zapretio", otkrila je Jelena na konferenciji za medije koju je održala povodom svog novogodišnjeg nastupa u Beogradu, prenosi "Kurir".

Ona je prethodno, pre nekoliko nedelja, na jednoj modnoj reviji nosila venčanicu, a tada je ispričala i da ona i Tošić i dalje žive zajedno u porodičnom domu.

"Ja moram da priznam da se nisam razvela, ja i dalje živim pod istim krovom sa Duškom, a venčanica je bila deo moje uloge večeras. Ali, ako mi želite pravu venčanicu ponovo, morala bih prvo da se razvedem", rekla je tada.

Jelena Karleuša na istom događaju sa  Anastasijom Ražnatović
Ata Images/Mateja Stanisavljević 

Jelena i Duško su, podsetimo, u braku dobili dve ćerke, Atinu i Niku, a kada je objavila da se razvodi pevačica je navela da su se ona i fudbaler dogovorili da starateljstvo nad naslednicama pripadne njoj.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni", poručila je Jelena u julu ove godine.

Još fotografija Jelene Karleuše i Duška Tošića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna