Tokom nedelje naš voditeljski dvojac, Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić, isprobao je razne specijalitete naših takmičarki, vrhunski kuvar Raša nam je otkrio recept za najbolji slavski kolač, dok nam je Seka pokazala male trikove za savršenu slavsku trpezu.

Koja porodica se ove nedelje najbolje snašla u našoj kuhinji i pokazala izvanredne kulinarske sposobnosti i time zasenila naše domaćine i zasluženo odnela ček u iznosu od 100.000 dinara kući, otkrivamo danas od 17.10 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

majke-snajke-01 (1).jpg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!