Porodica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića obeležila je šestomesečni pomen na Novom groblju u Beogradu. Prva je stigla njegova majka Marija, a nakon nje i otac Miša Grof sa Vidojevom prvom ženom Lanom i njihovom ćerkom. Nikolina Pišek nije došla na pomen.

Inače, nakon smrti Vidoja Nikolina se suočila se sa novim problemima - sukobima sa svojim svekrom, Vidojevim ocem Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. 

"Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede", navela je Nikolina za "Story" nedavno.

Fotografije sa šestomesečnog pomena pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Šestomesečni pomen Vidoju Ristoviću održan je na Novom groblju

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Miša Grof, njegov otac, nakon toga je optužio Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina.

Miša Grof sa Vidojevom prvom suprugom Kurir/A.J.Panić

Fotografije Nikoline Pišek nastale nakon smrti muža pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, ATA / Antonio Ahel Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna