U najpoznatijoj kuhinji danas će kuvati porodica Velić. Majka Marina, snajka Tanja i sin Goran veliki su fanovi Seke Aleksić, vole svaku njenu pesmu i redovno posećuju njene nastupe, a glavni motiv za učestvovanje u emisiji im je da je upoznaju.

Goran radi u ugostiteljstvu, obožava sport, a naročito tenis. Njegova supruga Tanja je domaćica, uživa u kuvanju, a najviše voli da provodi vreme u parku sa decom. Majka Marina je takođe domaćica i veoma je posvećena unukama.

Marina i Tanja odlučne su da ove nedelje odnesu pobedu, a kako će se odvijati njihovo takmičenje i da li su njihova očekivanja opravdana pogledajte danas od 18 časova, a nedeljnog pobednika saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji.

VELIKI FANOVI SEKE ALEKSIĆ DANAS KUVAJU ZA NJU: Gledajte kulinarski šou "Majke i snajke" danas od 18 časova Kurir TV

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE