"Praštanje ne menja prošlost, ali olakšava dušu i obogaćuje budućnost. Praštanje i pokajanje su ključevi života." Ovim rečima opisuje Igor Kojić svoje stavove i osećanja vezana za Severinu i vreme koje je proveo s njom i njenim sinom Aleksandrom.

On je postao izuzetno blizak sa mališanom i to je naglo prekinuto kad su se pevačica i on razveli, ali je veza obnovljena letos kad su sreli na moru.

"Taj susret je neopisiv i bio je jako emotivan za obojicu. Šetao sam sa sestrom po rivi kada sam u jednom momentu između dva suncobrana jednog restorana primetio to malo anđeosko stvorenje kako gleda u mom pravcu", ispričao je Igor za Blic.

"Pogledi su nam se susreli, Aleksandar se zatrčao ka meni i skočio mi u zagrljaj koji je trajao, kažu 10 minuta, za mene 10 sati. Osećao sam se kao da me je pogodila neka raketa ljubavi."

igor kojic 2.jpg
Instagram / igorkojic 

Prema Igorovim rečima, u jednoj sekundi mu je sve prošlo kroz glavu. "A siguran sam da je i njemu", kaže bivšin Severinin muž. "Aleksandar je deo mog života kao i ja njegovog i zauvek će ostati ugraviran u mom srcu."

Posle tog prvog susreta, drugi je bio jednako spontan. Dečak je sa ocem i prijateljima došao u restoran gde je već sedeo Igor sa svojim društvom.

"Aleksandar i moja sestričina Katja koju Aleksandar jako voli razmenjivali su svoje interne šale na šta smo se svi spontano nadovezali", priča Igor. Tako je došlo i do otopljavanja odnosa dva bivša muža, pa je Igor pozvao i Aleksandra i njegovog oca na rođendan.

"Ne bih imao ništa protiv da je tu bila i Aleksandrova mama, svakako bi to bila priča za Tarantina koji bi imao pune ruke posla", našalio se Igor.

severina.jpg
Instagram / Severina 

On kaže da sa Severinom nema nikakvu komunikaciju, ali je iz poštovanja prema njoj poslao poruku da se sreo sa njenim sinom i da je mali Aleks bio na njegovom rođendanu. "Takođe sam je obavestio da uvek može da dovede Aleksandra kada god on to poželi. U svojoj glavi i u svom srcu sam odavno posložio svoju prošlost", objasnio je.

Prokomentarisao je i spontani pobačaj  o kojem je Severina pričala u jednom intervjuu. Kaže da mu je bilo nezamislivo teško kad je izgubila tu bebu. "Nije opisivo i ne mogu da kažem da je bilo lako ali shvatio sam to kao Božiju promisao. Sve se u životu dešava sa nekim razlogom", kazao je Igor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna