Druga nedelja nove sezone donela nam je još zanimljivije takmičare, imali smo priliku da upoznamo porodice Ružević, Korša, Dragojlović, Glišić i Čubrilo, kao i njihove kulinarske veštine. Koja od porodica se najbolje pokazala u ovoj nedelji, kako su Seka i Raša ocenili specijalitete naših takmičara i ko je odneo laskavu titulu nedeljnog pobednika saznajte danas od 17.10 časova na Kurir televiziji.

Očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

nova epizoda Majke i Snajke
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

majke-snajke.jpg
Promo 

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

majke-snajke-02.jpg
Promo 

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE