Iznenadna odluka Brusa Vilisa da se pojavi u velikom broju niskobudžetnih filmova potpuno je zbunila njegove obožavaoce. Naime, veliki holivudski glumac ove godine je igrao glavne uloge u čak 11 potpuno nepoznatih naslova, a to uzrkovalo priče da se sa njegovim zdravljem nešto ozbiljno dešava. Loše vesti je potvrdila njegova porodica - u zvaničnom saopštenju otkrila je da mu je dijagnostikovan jezički poremećaj (afazija) koji utiče na njegovu sposobnost da komunicira, i da je zato primoran da okonča karijeru.

"Kao rezultat ovog stanja, Brus se polako povlači iz karijere koja mu je toliko značila. Ovo je zaista izazovno vreme za našu porodicu, i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna jedinstvena porodica, i želeli smo da to znaju njegovi obožavaoci, jer znamo koliko im on znači, kao i oni njemu", naveli su u izjavi krajem mara.

"Kao što Brus uvek kaže - 'Proživi to' - mi zajedno planiramo da uradimo upravo to", zaključili su članovi porodice  67-godišnjeg glumca.

Brus Vili se od tada nije pojavljivao u javnosti, a veliku podršku pruža mu upravo porodica. Sada je nakon šest meseci fotografisan u opuštenoj šetnji Santa Monikom. Fanovi su oduševljeni njegovim izgledom i komentarišu da se holivudski glumac ne predaje.

Brus Vilis je slavu stekao TV emisiji Moonlighting, a potom su usledile uloge u legendarnim filmovi: "Umri muški", "Peti element", "Dvanaest majmuna", "Šesto čulo" i mnogim drugim.

Pogledajte najnovije fotografije Brusa Vilisa u galeriji pred vama.

Profimedia Prve fotografije Brusa Vilisa nakon što je prekinuo karijeru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna