Nema sumnje da nova sezona donosi još uzbudljivije porodične priče, zanimljive takmičare i neodoljivu atmosferu u studiju koja drži gledaoce prikovane za ekrane. Danas od 18 časova upoznaćemo i poslednje takmičare koji se bore ove nedelje za nagradu. To je porodica Čubrilo.

Majka Vesna je poznavala Teodoru od kada je bila dete i oduvek je verovala da će ona i njen sin Nemanja biti odličan par. Iako su se dugo opirali, ljubav između njih se dogodila nakon mnogo godina. Vesna je poznata po komšiluku po svojoj kolekciji knjiga, a za sebe kaže da je veliki poznavalac ruske književnosti. Ne propustite danas od 18 časova neobičnu porodičnu priču porodice Čubrilo, a kako su se majka i snajka snašle u Sekinoj i Rašinoj kuhinji i da li su baš one ovonedeljni pobednici, saznajte u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji!

Očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.

Majke i Snajke najava kurir televizija

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

majke-snajke-01.jpg
Promo 

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE