Kuvanje, pesma i šala obeležili su ovu epizodu, a Seka i Raša, u svom dobro poznatom maniru, doveli su atmosferu do usijanja.

Majka Vera je avanturista i voli različite izazove. Sin Nikola svoje školovanje nastavio je u Beogradu, gde je upoznao svoju izabranicu Nikolinu. Dok Nikola i Nikolina uspešno završavaju studije, majka Vera uživa u porodičnoj kući i vodi računa o svojoj bašti. Kakvu je ocenu dobila porodica, da li je Nikola prepoznao jela i odgovorio tačno na zadataka pitanja, pa su osvojili 3 dodatna poena i dnevnu nagradu od 10.000 dinara pogledajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

MAJKE I SNAJKE  Kurir TV

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE