Prijatno tople i sunčane dane vikenda obeležiće sada već tradicionalni festival radosti - Sensa Piazzeta. Od 10. do 11. septembra na Kalemegdanu, kod Muzičkog paviljona, očekuje vas vikend posvećen duši i telu, otkrivanju sebe i životu u skladu sa svojim potrebama i unutrašnjim bićem.

Tokom dva dana festivala moći ćete da naučite kako se crtaju fraktali, da se upoznate sa benefitima meditacije, otkrijete terapeutsku moć veza, probate jogu disanja, doživite potpuno novo iskustvo mirisa na radionici eteričnih parfema

Svi znamo koliko je hrana koju jedemo značajna za zdravlje celokupnog organizma i dobar osećaj. Lidl će na svom štandu predstaviti svoju bio liniju organskih proizvoda koje ćete moći i da probate na licu mesta.

Pored kvalitetne hrane koja je osnovni preduslov zdravog tela, neophodna je i fizička aktivnost. Naši prijatelji iz Non stop Fitnessa biće tu za vas kako bi vam pokazali jednostavne i efikasne vežbe koje možete sami da radite kod kuće i dovedete svoje telo u željenu formu.

Nakon napornog radnog dana samo želimo da se opustimo, a pored odmora i boravka u prirodi, jedna od najefikasnijih metoda relaksacije je masaža. Ona ima terapeutsko dejstvo ne samo na telo, već i na um - oslobađa nas stresa, otklanja napetost izazvanu dugotrajnim sedenjem i čini da se osećamo sjajno. Naši prijatelji iz Saruna wellness i spa centara upoznaće vas sa blagodetima masaže i posavetovati vas koju tehniku da odaberete kako biste sebi obezbedii ono najbolje!

Mirisi mogu da nam poprave raspoloženje, vezujemo ih za drage ljude, lepe događaje, za uspomene koje pamtimo. Možda se ne sećamo lica neke osobe koju smo slučajno upoznali, niti onoga što nam je rekla, ali se jasno sećamo njenog parfema… Parfem je nešto što ostavlja veliki utisak i mnogo toga govori o nama. Avon će na Sensa Piazetti predstaviti parfem iz nove kolekcije koji će vas, sigurni smo, osvojiti!

Pogledajte detaljan program festivala za subotu

Sensa-piazzetta-sreca-aktivacije-i-radionice.jpg
Sensa 

Program festivala za nedelju

Sensa-piazzetta-sreca-aktivacije-i-radionice-1.jpg
Sensa