Tekst: Promo

Knjige u sebi često na jako suptilan i prepreden način kriju odgovore na sva životnja pitanja i o tome smo još kao mali slušali, ali smo podsvesno potisnuli zbog životnog stila koji vodimo. One nas uče da otkrivamo kroz simbole pouke koje se u njima kriju, ali pre svega i da odvojimo vreme za sebe.

Ako volite izazove predlažemo vam roman "Dilindžer" koji govori o najopasnijem kriminalcu Amerike Džonu Dilindžeru. U njemu pisac priča uzbudljivu istoriju o Dilindžerovom životu posle spektakularnog bega iz zatvora u martu 1934. godine. Roman možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, za samo 299 rsd.

Dilindzer-min-1.jpg
Promo 

Roman "Otkrivanja" lako se čita i dugo pamti. Ovo je ozbiljno delo o životu tri glavne junakinje, koje nošene emocijama zajedno traže smisao, jer je u prijateljstvu moć. Uočavaju zablude i greške, prevazilaze ih novootkrivenim snagama, tako da pokažu da je vredan jedino život ispunjen ljubavlju, iako ona nekad zna da guši, sputava i vara. Roman možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, za samo 349 rsd.

otkrivanja-otkrivanja-res 2.jpg
Promo 

Iz ponude izdvajamo i komplet od 2 knjige Mome Kapora - "Zelena čoja Montenegra" i "Putopis kroz biografiju". Komplet Mome Kapora naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, za samo 599 rsd.

momo-kapor 3.jpg
Promo 

*Celokupnu ponudu domaćih i svetskih pisaca pogledajte klikom OVDE.