Tekst: Promo

Dr. Viton CLA je dodatak koji će vam pomoći da postignete željenu težinu na potpuno prirodan način!

Dr. Viton CLA je konjugovana linolenska kiselina koja će probuditi rezervne masti kojih je se najteže osloboditi. Ovaj prirodan i bezbedan preparat stimuliše niz hemijskih reakcija u telu koje stimulišu metabolizam, pa se sagorevanje kalorija odvija brže nego inače.

CLA za tekst.jpg
Promo 

Kako funkcioniše CLA – konjugovana linolenska kiselina?!

Dr. Viton – CLA je prirodni proizvod koji stimuliše hemijske procese u organizmu koji bude ove nagomilane masne ćelije i učestvuje u njihovoj razgradnji i uništavanju. U tom procesu se stvara i oslobađa energija koja je neophodna za fizičku aktivnost.

Šta dobijate ako pijete Dr. Viton – CLA?

Energija u plusu, masti u minusu! Neće vam biti teško da se penjete uz stepenice, da trčite i vežbate, da budete produktivniji i aktivniji i osećaćete se bolje.

Istovremeno, mast oko stomaka će nestati. Uz pomoć Dr. Viton – CLA i njegovog svojstva topljenja masti, neće vam trebati toliko napora, a mišići će odmah početi da se istežu i toniraju.

Dr. Viton – CLA ubrzava metabolizam, ali bez ugrožavanja mišićne mase.

Stoga Dr. Viton – CLA koriste i oni koji mršave i oni koji vežbaju i oni koji žele manju težinu, ali izražene mišiće.

Tablete Dr. Viton sadrži čak 1.000 mg konjugovane linolenske kiseline, količina dovoljna da:
• Otopi masne naslage
• Poveća mišićnu masu
• Podstakne gubitak težine
• Ubrza metabolizam
• Da vas zasiti

Evo čarobnog kruga na kome CLA radi: Jedete manje jer vam CLA daje osećaj sitosti; ono što jedete, posebno višak masti, CLA pretvara u energiju; vi, trošite tu energiju i od šale stvarate čiste mišiće samo zbog CLA; mišići sagorevaju više kalorija.

Dr. Viton CLA naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.200 rsd.

*Klikom OVDE pogledajte sve preparate za negu i zdravlje tela.