Nikolija Jovanović ispričala je da se sve dešavalo u periodu nakon što se sastav "Elitni odredi", koji su činili njen nevenčani suprug Relja Popović i pevač Vlada Matović, razišao.

Nikolija je prethodno sa njima snimila duet "Alkohola litar", a tada je i počela njena i Reljina veza. Ubrzo nakon toga, Relja i Vlada odlučili su da nastave solo karijere, a pojedini njihovi fanovi optuživali su pevačicu da je kriva za njihov razlaz.

"Zbog "Elitnih odreda" jesam bila žrtva sajber nasilja i to bez konkretnog razloga. Ljudi i dalje vole da misle da sam ja kriva i da sam imala neki uticaj na tu priču, a moj uticaj je apsolutno bio ravan nuli. Ja bih da jednom za svagda završim sa tim, iako znam da je džabe što ja hoću da stavim tačku, kad narod ne kapira, tako da - sajber nasilje", rekla je Nikolija za "Srbiju Danas".

Nikolija Jovanović o majčinstvu
ATA / Antonio Ahel 

Ona smatra da je na početku karijere delimično imala negativan publicitet, ali da je tome i sama doprinela.

"Dobro, ja sam malo i sama provocirala na početku karijere, nije to bilo niotkuda. Sada već, iz iskustva, tačno znam šta to narod nervira, šta ne, šta je "pitkije", šta nije... Ali, ne može ni uvek da im se ide uz dlaku", iskrena je bila pevačica za pomenuti medij.

Nikolija i Relja stava su da privatni život ne treba deliti sa javnošću, pa su tako čak sedam meseci skrivali ime koje su dali drugoj ćerki Hani, rođenoj prošle godine.

"Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga", rekla je jednom prilikom Nikolija, koja sa Reljom još uvek nije otišla pred oltar, ali njihov skladan odnos dokaz je da je ljubav važnija od papira.

Još fotografija Nikolije Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolijaofficial Pevačica se podvrgla raznim estetskim zahvatima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna