Tekst: Promo

Pronašli smo najbolji način na koji možete da postignete da završite sve svoje obaveze, a da opet imate vremena i da uradite vežbice!

Reč je o revolucionarnom uređaju za dizajniranje mišića - stimulator 5 u 1, sa specijalno dizajniranim EMS podlogama. Pogodan je i za muškarce i žene, bez obzira na njihovo fizičko stanje.

To je savršen uređaj za izgradnju mišića, rehabilitaciju ili intenziviranje treninga, jer koristi elektrostimulaciju kako bi se mišići izvukli iz oblika brže od bilo koje vežbe.

stimulator 1.jpg
Promo 

Stimulator mišića 5 u 1 sadrži pet elektrosimulatora i koristi se veoma jednostavno. Skriven je pod odećom i možete ga koristiti u svakom trenutku gde god da se nalazite.

Dovoljno je da koristite stimulator mišića samo 30 minuta dnevno tokom tri meseca i, zajedno sa zdravim načinom života, rezultati će uskoro doći.

stimulator 2.jpg
Promo 

Ukoliko i Vi želite da Vam ovaj fantastičan proizvod pomogne da dođete do savršene linije, možete ga naručiti OVDE po akcijskoj ceni od samo 3.499 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420 502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.