Majsko izdanje magazina Lepa&Srećna donosi poklon-dodatak Stvar ukusa koji je posvećen Uskrsu i inspirisaće vas da napravite najlepši uskršnji jelovnik, ali i da originalno obojite uskršnja jaja i uz to se informišete o prazničnim običajima.

majsko izdanje magazina lepa i srecna
Promo 

Očekuje vas mnoštvo saveta za uzlet u proleće, kako po pitanju lepote i fizičkog izgleda, tako i vašeg zdravlja i vedrine kojom treba da blistate. Modni vodič će vas osmeliti za nove kombinacije koje su odraz stava i lepote, dok će vas bjuti savetnici voditi kroz negu kože i šminku uz koju ćete zablistati.

majsko izdanje magazina lepa i srecna
Promo 

Književnica Ljiljana Šarac otkrila je kako uz spisateljsko umeće i optimizam pobeđuje novonastale okolnosti i zašto je pisana reč danas važna, dok glumca Ljubomira Bulajića vodi njegov pozitivan stav da sve nedaće jednom prođu i ono što je sada teško jednom mora postati juče.

majsko izdanje magazina lepa i srecna
Promo 

Kroz savete nutricionista i fitnes trenera otkrijte najzdraviji način da osnažite svoj imunitet, kao i kako da kod svoje dece razlikujete da li je u pitanju alergija ili intolerancija na hranu. Inspirišite se našim receptima za zdrave zalogaje, ali i kako da pripremite i dekorišete prazničnu trpezu.