Dragan Stojković Piksi odnedavno je selektor fudbalske reprezentacije Srbije. Ovu, kao i sve druge odluke, doneo je uz podršku supruge Snežane, s kojom je u braku već 33 godine.

Njihov najveći ponos su troje dece: kćerke Andrea i Anja i sin Marko. Petočlana porodica uživa da provodi vreme zajedno, odnedavno su dobili i pojačanje, Anjine ćerke Inidju Rouz i Kasiu Ginza, koje je dobila u braku s automoblisitom Ugom Valentom. Zdrave porodične temlje svojoj deci postavili su Dragan i Snežana koji su u brak uplovili veoma mladi - on je imao 23, a ona 22 godine.

"Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine", rekla je Snežana svojevremeno za magazin "Story".

piksi supruga brak dragan stojkovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Da nije bilo uvek lako balansirati između supruga, koji je bio posvećen karijeri, i troje dece, priznala je Snežana kojoj je godinama život bio "u koferima.

"Najteže mi je bilo da napravim balans i da se dovoljno posvetim i suprugu i deci. Dok su bili mali svi smo zajedno putovali. Kasnije, kada je Dragan po drugi put otišao u Japan, oni su ostali da se školuju u Parizu, tako da su vrlo mladi morali da se osamostale. Učila sam ih da njih troje međusobno budu upućeni jedni na druge, ali i da imamo poverenje. Ništa im nije zabranjivano i o svemu smo pričali. Moj život se godinama odvijao sa koferima, jer sam malo bila sa Draganom u Japanu, malo sa njima u Parizu. Mnogi će reći "blago njoj", ali to bilo nimalo lako. Ja sam maštala o tome da živimo na selu, samo da smo svi zajedno i da ne moram više da ulazim u avion", rekla je za magazin "Hello! "i otkrila da se deci ne meša u emotivne izbore.

"U našu vezu, koja je na početku bila burna, svi su se mešali, a mi smo, evo, srećni zajedno već više od trideset godina", rekla je Piksijeva supruga.

 Izvor: Lepa&Srećna