Najveće rivalke se udružuju zarad dobrog druženja i vrednih nagrada, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Porodično ste vrsni kuvari? Pridružite se najdomaćinskijoj ekipi, koja će vam biti najbolji, ali i najstroži domaćin.

Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić ugostiće vas u najborbenijoj takmičarskoj kulinarskoj emisiji, gde su porodične vrednosti i sloga na prvom mestu. Dobra snajka i još bolja majka, Seka Aleksić je vrsna kuvarica koja će ovog puta moći da se osloni na jednog od najmaestralnijih beogradskih kuvara, Radomira Rašu Vlačića.

“Svake nedelje nas očekuje 5 iskusnih svekrva, 5 poletnih snajki, ali i 5 mladoženja, tačnije sinova, koju su tu da podrže, ali i da dodaju po koji poen,” najavljuje Seka, spremna da ugosti takmičarske porodice i podrži najbolju.

“Borite se sa porodicama iz cele Srbije i pokažite po čemi je baš Vaša kuhinja posebna”, poziva kuvar Raša.

Seka i Raša obožavaju da kuvaju, ali još više vole da isprobavaju tuđe specijalitete! Želite da kuvate sa nama, potencijalno osvojite vrednu nagradu i družite se sa našim domaćinima?

“Prijavite se za najuzbudljiviji kulinarski porodični šou i borite se za nagradni fond od 4.3 miliona dinara. Čekamo vas da kuvamo zajedno,” pozivaju vas i pozdravljaju Seka i Raša.