Večeras je u 20 časova na Kurir televiziji emitovana druga epizoda, kako je najavljeno,  najzabavnijeg kulinarskog šoua “Majke i snajke” koji vode pevačica Svetlana Seka Aleksići najpoznatiji beogradski kuvar Radomir Vlačić, poznatiji kao Kuvar Raša.

Voditeljski duo je u novoj epizodi kulinarskog takmičenja ugostio porodicu Stojanović, a između kuvanja padale su prozivke, a bogami se i  zapevalo.

U razgovoru sa mamom Draganom, pobednicom emisije koja živi u "poluzajednici" sa sinom i snajom Milenom, Seka je otkrila da je u odličnim odnosima sa svojom svekrvom, kao i da je imala sreće što je ona divna žena.

"Ljubav prema svekrvi je ista kao i prema majci, naravno jedna je majka, ali osećam istinsku ljubav prema njoj i mislim da sam blagoslovena što imam takvu svekrvu. Nadam se da i ona oseća isto što ima mene za snaju", pričala je voditeljka, nakon čega se nadovezala na priču o tome kako žive u istoj kući, ali odvojeno. 

Raša nije odoleo a da joj šaljivo ne dobaci:

"Seko, ne zatvaraš!"

Pala se prozivke, poneki Sekin "oštar" pogled, "majke" su pobedile, a voditelji zapevali!

A šta vas očekuje u narednoj epizodi takmičenja "Majke i snajke" koja je na programu svakog radnog dana od 20 h, pogledajte u videu...

Izvor: Lepa&Srećna