Rešili smo da širom otvorenih ruku prigrlimo novu 2021. godinu i time joj damo priliku da nas nauči kako da živimo život zadovoljni i ispunjeni, pružajući međusobnu podršku jedni drugima.

Januarski broj magazina Sensa u prodaji je od 30. decembra, a na poklon dobijate Jaffa planer u koji ćete moći da zabeležite svoje ciljeve, misli i bitne datume.

sensa
Promo 

Glavna tema januarskog broja je Zadovoljstvo - kreiranje sreće i kreativno življenje. Prijatnost i sreća rađaju se u oku posmatrača, njegovom treptaju, kojim, kao sa blicem fotoaparata kreira sliku svakidašnjice. Naučite kako da volite život sa lakoćom.

Rituali lepote mnogima su i dosad značili više od pukog doterivanja spoljnog izgleda, a u današnje vreme su još intenzivnije povezani s harmonijom tela i duha. U januarskom broju magazina Sensa pričamo o pandemijskim "bjuti" rutinama i o "mindful hedonism" - novom svetskom trendu.Donosimo vam i priče inspirativnih kuvara koji su ovu profesiju izabrali iz ljubavi.

U januarskoj Sensi očekuje vas i astro prognoza za 2021. godinu, priča o umernom optimizmu i saveti kako da stvorite superimunitet.

Za još puno inspirativnih i vrednih priča potražite novi broj Sensa magazina na kioscima, a na poklon dobijate praktičan Jaffa planer za organizovanu i uspešnu 2021. godinu. Isplanirajte svoju SENSAcijalnu 2021. godinu!

sensa
Promo 

Jaffa planer vam omogućava da svaki dan proživite svesno sa detaljnim zabeleškama o ciljevima, planovima i željama. Pratite napredak u ostvarivanju svojih planova, a planer će vam dati podršku jer vas u njemu čeka dnevna doza inspiracije.

Sensa planer čitateljkama omogućava da pribeleže sve one važne stvari koje nas zapravo čine srećnim. Ovo je beležnica koja se čuva i kada godina prođe!