Superstar TV je i ove godine pripremio prave TV „poslastice“ tokom praznika! Kako je ovaj kanal sinonim za najkvalitetniji filmski i domaći serijski program bez reklama, u duhu prazničnog darivanja, Superstar je do 15. januara otključao svoj Video klub te će gledaoci moći potpuno besplatno da uživaju u „maratonima“ svojih omiljenih domaćih serija vrhunske produkcije.

Pored velikog broja ranijih hit serija koje se već nalaze u Video klubu, prvog dana nove godine, od 20 časova, Superstar donosi i premijere najnovije, 3. i 4. epizode serije „Klan“. Ovaj nesvakidašnji triler o beogradskom podzemlju u furioznom ritmu prati uzdizanje dva sitna kriminalca i njihov životni put nakon ubistva Tigra, najvećeg mafijaškog bosa iz ovog dela Evrope. Isto veče, za reprizu Nove godine, u dvadeset minuta do ponoći, omiljeni arhivatori započinju praznični specijal „Državnog posla“ što uvek garantuje smeh do suza i dobru zabavu!

Ekskluziva na samom početku 2021. godine svakako je premijera nove serije „Drim tim“ u subotu, 2. januara u 21 čas. Neobična sudbina fudbalskog fanatika, kog tumači Lazar Ristovski, i njegovih 11 sinova, predstavlja toplu priču o duhu zajedništva, borbi i pobedama koja će ugrejati hladne zimske dane. Komedija inspirisana legendom o zvezdarskom Maradoni, odnosno čuvenom Ingetu sa Bulbuldera, ekranizuje urnebesne dogodovštine malog kluba iz Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala.

Superstar TV
Promo 

Za sve ljubitelje humora tu je nova komedija #mojprijatelj na Superstar TV, u kojoj domaćin i poznati glumac Andrija Milošević testira jačinu online prijateljstava svojih pratioca na društvenim mrežama. Tako će u ponedeljak, 4. januara, od 21 čas specijalni gost emisije biti najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji će otkriti kako uspeva da uprkos velikom uspehu i popularnosti „ostane na zemlji“ i zašto se kada ga vole „čak i u Japanu“ ne kandiduje za „predsednika sveta“.

Superstar TV
Promo 

Prvih dana nove godine na Superstaru će se naći i naši kultni filmski serijali poput „Tesne kože“, „Hajde da se volimo“, “Žikine dinastije“, kao i strani klasici “Kazablanka“, „12 žigosanih“, „Doručak kod Tifanija“, „Sam u kući“ i „Supermen“ sa Kristoferom Rivom u glavnoj ulozi.

Dodatno, svim mts korisnicima sada je uz novu, unapređenu platformu – iris TV, omogućen i potpuno drugačiji doživljaj gledanja televizije! Zahvaljujući tehnologiji veštačke inteligencije, poput popularnih svetskih platformi, iris TV pamti prethodne izbore kanala i u skladu sa tim preporučuje program za gledanje, što korisnicima pruža personalizovano iskustvo i dodatni ugođaj tokom prazničnih dana. Najmodernija, redizajnirana verzija ima pojednostavljene funkcije i znatno kvalitetniji TV signal, a omogućava i vraćanje sadržaja do čak 30 dana unazad. Za one koji ne mogu da se odluče između različitih novogodišnjih programa, tu je i mogućnost gledanja dva kanala istovremeno sa opcijom slika u slici.

Superstar TV
Shutterstock