Začeće, problemi, trudnoća, roditeljstvo... Najvažnija životna uloga u životu svakog pojedinca iziskuje veliki broj pitanja, nedoumica i strahova. Dvadeset godina unazad, portal Yumama.com je najbliži saveznik svih parova koji planiraju potomstvo, zabrinutih trudnica i roditelja zapitanih o zdravlju i vaspitanju svoje dece.

Yumamin tim, zajedno sa timom stručnjaka iz različitih oblasti, svakodnevno donosi najnovije informacije iz oblasti roditeljstva, odgovara na sva pitanja i razrešava probleme koji vas muče. Tu smo i da podelimo vaše priče i čujemo glas naših, stvarnih roditelja!

Mi razumemo da roditeljstvo nije lako i da pitanja nisu jednostavna. Zato smo već 20 godina uz vas kako biste dobili proverene i prave informacije o svom zdravlju, ali i zdravlju vaše dece. Yumama.com je najstariji roditeljski portal u Srbiji, a naši čitaoci imaju potpuno poverenje u ekipu koja se iz dana u dan trudi da vam pomogne i razreši sve važne nedoumice, nekada i da vas razneži i nasmeje.

YUMAMA DANAS SLAVI SVOJ DVADESETI ROĐENDAN! 

Hvala vam što ste dve decenije uz nas. Pozivamo sve roditelje, ali i one koji planiraju da to postanu, da posete Yumama.com i pronađu odgovore na sva pitanja o začeću, trudnoći i roditeljstvu!