Prema prognozi, novembar i decembar 2020. godine su kritični jer korona virus ima bolje uslove da se širi. O tome koje zemlje imaju najuspešnije modele borbe protiv epidemije, koliko mentalitet ljudi utiče na širenje zaraze i da li smo naučili da živimo s novim virusom, razgovarali smo s prof. dr Branislavom Tiodorovićem, članom Kriznog štaba.

Zdravlje je trenutno tema broj jedan u celom svetu, a magazin „Lepa&Srećna” već tradicionalno svake jeseni organizuje konferenciju posvećenu ženskom zdravlju, pod pokroviteljstvom „Dunav osiguranja” i uz podršku Ministarstva zdravlja.

Ove godine zbog pandemije konferencija je održana onlajn, a svi učesnici poslali su
jasnu poruku – da je preventiva najbolji put do zdravlja i da bez zdrave žene nema ni zdravog
društva. Uspeli smo da okupimo eminentne stručnjake iz kliničkih centara u Beogradu,
Nišu i Novom Sadu, koji su govorili o najčešćim ženskim oboljenjima, njihovoj
prevenciji i reproduktivnom zdravlju, kao i o neizbežnoj temi, korona virusu.

Svi stručnjaci su saglasni da se borba protiv epidemije nastavlja, a mere zaštite ostaju kao preporuka, čak i kada stignu prve vakcine. U novom broju našeg magazina predstavljamo uspešne žene čija je zajednička poruka: Budite uvek svoje i drugačije!

Među njima je i mlada glumica Tamara Aleksić, kraljica Marija u novoj TV seriji „Kralj” čija se premijera uskoro očekuje, koja nam je poverila šta su joj donele i ova uloga i gluma uopšte.

novi broj magazina lepa i srecna tamara aleksic naslovna strana
Promo 

„Za mene je gluma istina jer izgovaram istinu lika koji tumačim, ja sam njegov jedini advokat”, kaže ova glumica romantične lepote i raskošnog talenta.

Tajnu sreće otkrila nam je Olja Lazarević, harizmatična voditeljka TV Kurir, koja nastoji da svojoj emisiji „Redakcija” da lični pečat: „Moj recept za sreću je da se okružim dragim ljudima i često stavljam ružičaste naočare, a crne misli da oteram ili bar da što pre potražim rešenje”.