”Za mene život je putovanje.  Da li ćemo na tom putu imali malo ili mnogo lepih trenutaka zavisi od nas i od toga kako na život gledamo!“ Ovim rečima je Vojin Đorđević, kreator brenda  “Jedini pravi Gorki List” pozdravio goste na glamuroznoj zabavi 14. novembra 2019. godine, koja je okupila najcenjenije ličnosti iz čitavog regiona.

Na sceni ove spektakularne proslave doslednosti, trajanja i postojanosti već više od šest decenija, uz veliki revijalni big bend orkestar zasijali su glumci pozorišta na Terazijama:  Sloba Stefanović, Iva Manojlović i Dušica Novaković, kao i Tamara Dragićević, Žarko Stepanov, pevači Neno Belan, Ana Stanić, Beti Đorđević, Angellina, Dušan Svilar, Svetlana Ražnatović i još brojni drugi izvođači.

U toku večeri, na originalan način, glumac Miloš Biković, najavio je ulazak ovog brenda na rusko tržište ali i veliku nagradnu igru Gorkog Lista koja traje od 21.11.2019 do 19.12.2019. 

Kroz putovanja na egzotične destinacije poput Mauricijusa, Maldiva, Kariba, Moskve, Barselone i brojnih drugih destinacija, Gorki List na najlepši mogući način želi da se zahvali svojim potrošačima na poverenju i da ih ohrabri u širenju vidika i otvaranju novih pogleda na svet!

Predstavljajući svoj pogled na svet, Vojin Đorđević je naglasio da je zadatak lidera da pomera granice:

„Naš cilj je bio da  osetite svu lepotu života i da otkrijete kako Gorki List i mi koji smo tu oko njega gledamo na vas, na sebe i na život. Naša misija je da širimo vedar i pozitivan pogled na svet!”

LepaiSrecna ŽIVOT JE PUTOVANJE: nagradna igra koja vas vodi na egzotične destinacije!