Izvršavanje više zadataka u isto vreme, ili modernije rečeno multitasking, pripisivalo se ženama kao njihovoj supermoći. Međutim, prema najnovijoj studiji nemačkih naučnika, ispostavilo se da nijedan od dva pola ne prednjači u obavljanju više poslova istovremeno. Imajući u vidu da žene pored svojih karijera vode brigu i o porodici i domaćinstvu, jedan od mogućih zaključaka je da žene prosto zadaju sebi više dnevnih obaveza.

Usklađivanje zadataka sa raspoloživim vremenom je u današnje vreme vrlo poželjna veština. Za razliku od muškaraca, u rasporedima žena ćete, uz standradne obaveze na poslu, ćešće nalaziti stavke poput termina kod lekara, frizera i manikira, šoping listu, kurseve jezika i odlazak na balet ili jogu. Dodajte uz to i redovne kućne obaveze - i očigledno je da bi ženama dobro došao lični asistent.

Srećom, tehnologija nam je i ovaj put priskočila u pomoć. MAICje prvi digitalni asistent na srpskom jeziku koji svakodnevni život čini lakšim, udobnijim i kvalitentnijim. Dovoljno je da mu se obratite, i izgovorite komandu ili pitanje na koje vam je potreban odgovor. Podsetiće vas na sve termine koje ste zakazali, proveriti za vas najbliže prodavnice brendova koje obožavate, naći recept koji želite, i informisati vas o najnovijim vestima i vremenskoj prognozi. I sve to na jedan glas od vas, bez potrebe za guglanjem i listanjem drugih aplikacija.

Ujedno, MAIC se prilagođava vašim potrebama, jer vremenom „uči“ o interesovanjima, pa sam preporučuje muziku vaših omiljenih izvođača. Takođe, omogućuje i umrežavanje drugih pametnih uređaja u vašem domu, pa umesto vas, na primer, gasi i pali svetla. Dodatno, olakšava i komunikaciju kroz izuzetno kvalitetne video pozive, a lako mogu da ga koriste deca ili starije osobe.

Drugim rečima, uz MAIC ćete maksimalno optimizovati svoje vreme, olakšati organizaciju vašeg dana, ali i čitave porodice. Ovaj uređaj dostupan je u svim Vip Mobile radnjama, samostalno ili uz neki od Kućni net paketa i tarifa.