Kažu da Pepeljuga nije tražila princa – ona je samo želela dobru haljinu, da ode na bal i da se lepo provede. Ove Nove godine, postoji nešto što će u ponoć biti slađe i ukusnije i od poljupca...
Šta žene žele je pitanje na koje ni nauka ne može da pruži odgovor. Osim žena. A žene žele jednostavne stvari: čokoladu u kojoj će uživati bez griže savesti, smeh i vreme koje je rasterećeno briga i obaveza prema drugima.

U pretprazničnim danima, kada se planira odlazak na doček ili putovanja, prave spiskovi i bira praznični meni, postoji nešto što će olakšati u lepšati vašu zabavu. Između dva sloja hrskavog lisnatog testa kroje se sloj najslađeg na svetu EUROCREMA.

Pažljivo pečeno u rerni i spremno za uživanje. Choco Pizza je savršena da njome prizovete slatku 2019. godinu.

View this post on Instagram

A post shared by BigPizza (@bigpizza_rs) on


U nedavno sprovedenoj Harris Poll anketi, Amerikanci su istakli da je pica njihova omiljena hrana kada su pod stresom ili uzbuđeni, kada su srećni i kada organizuju posebne zabave, čak i kada su bolesni.
U anketi je otkriveno da veći deo populacije i ne traži poseban razlog da se počaste parčetom pice. Skoro 40 odsto učesnika kažu da će se opredeliti za ovu hranu kada imaju stvarno uspešan dan ili kada im je rođendan.

View this post on Instagram

A post shared by BigPizza (@bigpizza_rs) on

Praznici se bliže a jednostavno rešenje za uživanje je na dohvat ruke. Možete da imate dobru haljinu, dobru zabavu i Choco Pizzu kao recept za savršeno uživanje.

Poruči na www.bigpizza.rs ili pozovi 066/441441.

Big Pizza* ponosno dostavlja kvalitet na vreme – proizvod je za 30 minuta na vašoj adresi.