Aleksandra Prijović objavila JE sliku na Instagramu na kojoj smo mogli da je vidimo u sasvim drugačijem izdanju, piše Lepa & Srećna. Popularna pevačica se ponosno slikala i iznenadila svojim izgledom. 

Do sad smo navikli da je viđamo diskretno našminkanu a ovog puta Aleksandra je izgledala zaista drugačije. Možda je šminka kriva, a možda trudnički sjaj.

PROČITAJTE JOŠ: TRUDNA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ŠOKIRALA U VEČERNJOJ HALJINI: u odmakloj trudnoći na koncertu, stomak se ne vidi (FOTO)

Ali bez obzira na to kakvim sve sitnim šminkerskim trikovima se poslužila da ovako naglasi oči, ovakav večernji stil može da bude idealan za ludu novogodišnju noć ili neku zabavu koju planirate za vikend.

Kliknite OVDE da vidite Aleksandrin stil!

PageBreak

Ona je oči istakla jačim ajlajnerom i senkom, naglasila obrve i na usne stavila karmin u boji vina. Kosu je sklonila sa lica i zalizala je pozadi a od nakita je imala samo diskretne minđuše. 

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA INSTAGRAM: džemper kaput i moderne čizme koje će obeležiti jesen i zimu 2018/2019 (FOTO)

Pevačica u ovom izdanjuizgleda elegantno i sofisticirano, a sve dame mogu da iskopiraju njen izgled koji je savršen za večernji izlazak!

Izvor: Lepa & Srećna