Jelena i Novak Đoković otputovali su na egzotičnu destinaciju sami bez dece, piše Lepa & Srećna. Sa tog putovanja su često postavljali slike na društvenoj mreži Instagram na kojima se vidi da uživaju. 

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IZNENADILA NOVOM ŠMINKOM: sve žene će želeti ovakav izgled za novogodišnju noć (FOTO)

Tako je i Jelena postavila preslatku sliku na kojoj njih dvoje uživaju u zagrljaju, dok Jelena sedi Novaku u krilu. Na slici oni izgledaju sveže i odmorno poput dvadesetogodišnjaka, a Jelena je ukratko napisala: "Ljubavno gnezdo".

Kliknite OVDE da vidite detalj koji nikome nije promakao!

PageBreak

Ova slika je u kratkom roku osvojila hiljade lajkova, a komentari su se nizali poput toga da izgledaju predivno, da njihova ljubav i osmeh svima pružaju inspiraciju, a da Jelena izgleda predivno. 

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM SE USIJAO OD KOMENTARA: Nataša Bekvalac je objavila emotivan video i niko nije mogao da veruje da je taj dan došao

Ono što je svima zapalo za oko jesu i njene vitke noge koje retko pokazuje u javnosti, a i Novakova ruka koja se našla na Jeleninom boku, pa su svi iskoristili priliku da se našale sa poznatim teniserom!

Njima očigledno odmor mnogo prija i verujemo da će se vratiti puni elana i spremni za nove pobede. 

Izvor: Lepa & Srećna