Novembarski broj najprodavanijeg muškog magazina na tržištu je onaj kojim se slavi i obeležava 15 godina postojanja ovog časopisa u Srbiji. Tim povodom, pripremljen je atraktivni rođendanski specijal posvećen mišićima koji su promenili svet i domaćim ličnostima koje su nas inspirisale da se posvetimo svom telu.

Na naslovnoj strani rođendanskog Men's Healtha je maneken i ugostitelj Vlada Vuksanović, koji otkriva svoje taktike za dostizanje i održavanje forme. "Nije uvek lako da sve ispratiš i budeš redovan na treninzima, ali bitno je da imaš misiju", jedan je od njegovih postulata, a u ekskluzivnom intervjuu za MH obelodanio je i mnoge druge korisne taktike koje primenjuje u svom poslu i životu.

U rođendanskom specijalu očekuje vas priča o holivudskim legendama snage i njihovim treninzima, a bonus je 10 nagruvanih srpskih glumaca.

Novembarski MH nudi vam taktike za ogromne ruke - san svih vežbača. Slamčice u rukavima su ružna prošlost, stižu bicepsi za koje je potrebna posebna soba -  Men's Health predstavlja pokrete, ishranu i meditaciju koja će vam svaku košulju učiniti tesnom.

Čak i najudaljenije civilizacije slažu se u tome da je kor centar muške sile, zbog čega vam novi broj MH nudi revolucionarne vežbe koje će ga izbetonirati. Pronađite svoj put do armiranog jezgra.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite pogledate video!

PageBreak

Rođendanski broj Men's Helatha posvetio se i nauci. Ne postoji fizički aktivan čovek koji se nije povredio, ali najnovija naučna dostignuća inicirala su program za izgradnju neuništivih zglobova. MH vam ga otkriva.

Tu je i taktika za kraljicu vežbi - ruski zgib. Uz nekoliko saveta, dominacija nad šipkom postaće vaša dnevna rutina.

Kako isklesati trbušnjake bez ijednog urađenog trbušnjaka? Iako zvuči nerealno, holistički pristup predstavljen u rođendanskom Men's Healthu daje munjevite rezultate.

Ekipa MH je za potrebe rođendanskog broja pronašla sveti gral. Tačnije, pronašli su ga Rolingstonsi, a reč je o uticaju žive svirke na um i telo i produžavanju života za 9-11 godina.

MH tipovi i uzori u novembarskom izdanju su Džon Krasinski - čovek koji je uspeo da razvije antitela za holivudsku histeriju, kao i braća Rajić, Dušan i Stojan, koji su napravili progresivan sistem treninga za ljude sa dijabetesom zahvaljujući ogromnom znanju i posvećenosti.

Pred čitaocima je i uvid u bajkersku modu, jer dobro je izgledati kao da si tek stigao, kao da ćeš svakoga časa otići i, najvažnije, da znaš kuda ideš. Tu su i modni saveti prilagođeni potrebama asfalta.

Pogledajte video!

Men's Health Serbia - "NO OBSTACLE IS TOO HIGH" - 15 years anniversary from Men's Health Serbia on Vimeo.

Rođendanski Men's Health je na kioscima!