Jedna fotografija koju je snimio neki turista i postavio na društvene mreže izazvala je veliko oduševljenje turske javnosti.

Šta tu fotku čini posebnom? Na njoj markantni Kadir Dogulu, Alper iz serije „Nauči me da volim“, i njegova lepa supruga Neslihana Atagul,  Nihan iz „Beskrajne ljubavi“, i delom pokazuju koliko vole prirodu, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NIHAN IZ SERIJE BESKRAJNA LJUBAV PUNO ZARAĐUJE, A ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE GDE LETUJE: pogledajte romantične slike turske glumice Neslihan Atagul sa suprugom (FOTO)

Više od dve godine prošlo je otkako su rekli sudbonosno "da", ali je ovaj slavni turski par i dalje zaljubljen kao prvog dana, rekli bismo.

Za letovanje su odabrali posebno romantično putovanje - kamp prikolica je njihov "putujući zamak". I, mada biraju usamljene lokacije, njihovi postupci privlače veliku pažnju javnosti. 

KAKO IZGLEDA KRAJ NJIHOVOG DANA NA LETOVANJU? POGLEDAJTE OVDE!

A post shared by Kadir Doğulu (@kadirdogulu) on May 13, 2018 at 1:22am PDT

PageBreak

Zaljubljeni par je, naime, dan proveo na usamljenom mestu, a kad je došlo vreme za povratak u karavan, Kadir je zasukao rukave i uredno pokupio smeće na proplanku gde su bili. Sudeći po veličini kese, nije pokupio samo ono što je ostalo iza njih već  i otpatke koje su ostavili oni koji samo deklarativno „vole“ prirodu, a zapravo je stalno prljaju u zagađuju.

Eh, da je više ovakvih, uzdišu oni koji se bore za spas ove naše planete. 

PROČITAJTE JOŠ: Ovo je turska venčanica broj 1: u njoj se udala zelenooka lepotica Neslihan Atagul (FOTO)

Tekst: M. R.

Izvor: Lepa & Srećna