Lepa vojvotkinja Megan Markl kao da je jedva dočekala da javno dobije dozvolu da ne krije više svoj stomačić i promeni stajling, piše Cosmopolitan.

A ta dozvola stigla je u vidu rečenice "Njihova veličanstva vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa zadovoljstvom obaveštavaju da će vojvotkinja na proleće 2019. postati mama", što je objavljeno je na Tviter profilu Kensingtonske palate u trenutku kad se Megan i Hari nalaze u Australiji.

POČITAJTE VIŠE: POTVRĐENO! MEGAN MARKL TRUDNA: evo kad se očekuje beba

Kraljevski par sleteo je u Sindej koji je njihova prva stanica na tuneji po Australiji i Megan se po prvi put nakon dužeg vremena pojavila u svetloj uskoj haljini. 

DA BISTE VIDELI KOJE POKLONE SU MEGAN I PRINC HARI DOBILI ZA BEBU, POGLEDAJTE SLEDEĆU STRANU!

PageBreak

Vojvotkinja od Saseksa obukla je belu haljinu koja je lepo ocrtala trudnički stomak i pokazala da joj drugo stanje divno stoji. Iako smo je poslednjih meseci viđali u tamnijim bojama i širim krojevima, ovo je pravo osveženje za buduću mamu i svetle nijanse joj definitivno najlepše stoje.

Ceo stajling upotpunila je salonkama u nude boji, a za ovu posebnu priliku ponela je i jedan komad nakita Harijeve mame, pokojne princeze Dijane. Reč je o dijamantskim minđušama u obliku leptira koje je Lejdi Di nosila tomkom kraljevske turneje u Kanadi 1986. godine. 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili su prve poklone za bebu od guvernera Ser Pitera Kosgrovea, službenog predstavnika kraljice Elizabete Druge u Australiji. "Prva igračka", rekla je s oduševljenjem Megan Markl, primivši u ruke plišanog kengura s mladuncem u torbici.

Princ Hari je pozirao sa minijaturnim čizmicama u boji konjaka poznatog australijskog brenda UGG.

Izvor: Cosmopolitan