Ana Nikolić odlučila je da snimi sopstveni rijaliti u kojem će pokušati da smrša, a pokazaće svaki višak na svom telu u krupnom planu, što će biti šok za televizijske gledaoce.

Ana će kroz rijaliti pokušati da vrati stari izgled. Ona je u dogovoru sa svojim saradnicima, koji rade na ovom projektu, pristala da je kamere snimaju čak i u golišavim izdanjima.

PROČITAJTE JOŠ: ANA NIKOLIĆ SE DRASTIČNO OŠIŠALA I PROMENILA IZGLED: pogledajte kako srpska pevačica izgleda sa novom frizurom (FOTO)

- Ana želi da ovim ostvarenjem podstakne druge žene da koliko god dodale kilograme uvek mogu da budu one stare, seksi i poželjne. Takođe, Ana želi da je kroz ovaj projekat njena publika bolje upozna i da vidi koliko je hrabra, borbena i da je od onih žena za koju prepreke ne postoje. Da bi ohrabrila žene za viškom kilograma, ona će pristati da pred kamerama proliva znoj s instruktorima u teretani, ali i suze kada ne može da uđe u neki komad garderobe ili kad mora da pojede nešto što joj se nimalo ne dopada, ali tu nije kraj.

Ana je pristala i da je snimaju čak i golišavu, gde će moći da joj se vidi svaka strija i svaki suvišni kilogram. Šou-program u kojem će publika gledati jednu estradnu zvezdu kako u donjem vešu staje na vagu i meri kilograme i u mnogim drugim nezamislivim situacijama biće nešto što će svi hteti da vide i to je garancija da će ovaj projekat biti pun pogodak - otkriva za „Blic” izvor blizak Nikolićevoj.

Kako dalje saznajemo, Ana je imala posebne uslove za snimanje ovog rijaliti-šoua.

- Ana je naglasila svom timu koji radi na ovom projektu da angažuje reditelja koji će biti na visini zadatka i koji će ućiniti njen rijaliti-šou spektakularnim. Njeni saradnici trenutno su u pregovorima s Aleksandrom Jankovićem, rediteljem koji je radio na serijama “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići” i “Ruža vjetrova”.

Uskoro Anin brat Marko treba sa njim da se sastane kao bi se dogovorili o honoraru i potpisali ugovor. Nikolićevoj se dopala ideja da Janković bude na čelu njenog projekta, a uskoro će se znati da li će on biti zasigurno reditelj Aninog rijalitija - ispričao je za naš list sagovornik koji nije želeo da otkrijemo njegov identitet.

Sam proces mršavljenja u rijalitiju neće ići lako, jer Ana problem sa gojaznošću ima zbog hormonalnog poremećaja. 

- Anu ovih dana prijatelji zovu i interesuju se za njeno zdravstveno stanje. Ona im je priznala da se mnogo ugojila zbog problema sa hormonima, ali da već radi na rešenju tog problema i da je uverena da će ga rešiti onako kako joj lekari budu posavetovali. Takođe, pevačica polaže nadu i u treninge i korigovanu ishranu, što će joj takođe pomoći da se otarasi viška kilograma - otkriva nam jedna Anina prijateljica.

PROČITAJTE JOŠ: SLIKA KOJA JE ODUŠEVILA INSTAGRAM! ANA NIKOLIĆ SE ODLUČILA NA DRASTIČNE PROMENE: ovo je vežba koja vraća liniju iz mladosti (FOTO)

Podsećamo, Ana je već počela aktivno da trenira i da se hrani zdravo, a prvi rezultati su već vidljivi. Nikolićeva se oslobodila nekoliko kilograma viška, zbog čega je neizmerno srećna. Dalji proces mršavljenja planira da pokaže u svom rijalitiju.

Tekst: D. P.

Izvor: Blic